ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2013
στo ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στο πλαίσιο των νέων δράσεών του που στοχεύουν στην ενεργητική συμμετοχή του στην πολιτιστική ζωή της πόλης, δίνει δυναμικά το παρόν φιλοξενώντας στην αίθουσα του Βωμού το Κουαρτέτο Εγχόρδων AROSIS σε Εορταστική Συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19:00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα έργα A.VIVALDI Χειμώνας από τις 4 Εποχές και A. DVORAK Κουαρτέτο σε φα μείζονα έργο 96, αλλά και έργα εκπλήξεις που έχουν επιλέξει οι καλλιτέχνες στο πνεύμα της εορταστικής ατμόσφαιρας.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ...>>

Το Κουαρτέτο Εγχόρδων AROSIS αποτελείται από διακεκριμένους στο είδος τους ταλαντούχους μουσικούς, με σπουδές, διακρίσεις και εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό: τον Γιάννη Γεωργιάδη στο Α΄ βιολί, τον Τριαντάφυλλο Λούκα στο Β΄ βιολί, την Κρυσταλία Γαϊτάνου στη βιόλα και τον Αστέριο Πούφτη στο τσέλο. Συμμετέχει η πολλά υποσχόμενη σοπράνο, μέλος του Opera Studio της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Βάσια Ζαχαροπούλου με τον Γιώργο Δούση στο πιάνο.

Μετά τη συναυλία θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στο Cafe του Μουσείου.

Δηλώσεις συμμετοχής κατά προτεραιότητα στα τηλέφωνα του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου 2132144855-57-59-60

............................................................................................................................................................................

Με την ευγενική υποστήριξη:

   
     
                         
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 
 
  © ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, 2008-2015
El