ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ
στo ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Με ιδιαίτερη χαρά το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο υποδέχεται αύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 τους καλλιτέχνες του Φεστιβάλ Τέχνης ΑΝΑΜΕΣΑ, που έχει κεντρικό θέμα τον χωρίς διακρίσεις καλλιτεχνικό διάλογο. Ταλαντούχοι νέοι ευρωπαίοι καλλιτέχνες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, με ή χωρίς αναπηρία, συμμετέχουν στο φεστιβάλ με εκδηλώσεις χορού, θεάτρου, μουσικής και καλλιτεχνικά εργαστήρια, που θα δώσουν χρώμα στην ανοιξιάτικη Αθήνα μεταξύ 13 και 17 Μαρτίου 2013. Το καλλιτεχνικό γαϊτανάκι στο κέντρο της Αθήνας θα κάνει στάση στο Μουσείο το μεσημέρι (14.00 – 15.15 μ.μ.), στην οδό Πατησίων 44 και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τρείς εκδηλώσεις θεάτρου και χορού στον προθάλαμο και στο χώρο μπροστά στο Μουσείο:

14.00 μ.μ. 12λεπτη παράσταση χορού με τίτλο “Comme unique” (“Επικοινωνώντας μοναδικά») στον προθάλαμο του Μουσείου, Ομάδα DK-BEL.

14.20 μ.μ. 5λεπτο δρώμενο με τίτλο “Souffle de soie” («Μεταξένια πνοή»), στο οποίο συμμετέχουν μαθητές του Ελληνογαλλικού Σχολείου Ευγένιος Ντελακρουά, στα σκαλιά του Μουσείου.

15.00 μ.μ. 18λεπτη παράσταση χορού με τίτλο «Ανάμεσά μας» - Ομάδα DK-BEL – Τ. Κουτσουρέλης και Π. Γκέρτσος.

Πληροφορίες: www.festivalanamesa.com


Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Πατησίων 44
Πληροφορίες: 213 2414834
Fax: 210 8230800
E-mail: eam@culture.gr

............................................................................................................................................................................

Η παρακολούθηση των παραστάσεων είναι ελεύθερη για το κοινό.

............................................................................................................................................................................

   
     
                         
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 
 
  © ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, 2008-2015
El