Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Η Αποκριά είναι η γιορτή των παιδιών. Ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δίνουν το δεύτερο  ραντεβού με τους μικρούς τους φίλους την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στον εξωτερικό χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου, όπου όλος ο  χώρος θα είναι διακοσμημένος αποκριάτικα,  ενώ θα περιμένουν τα παιδιά εργαστήρια ζωγραφικής, μουσικοκινητικά  παιχνίδια και ξυλοπόδαροι.

H Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του  Δήμου Αθηναίων  σκορπίζει λάτιν ρυθμούς. Μουσικοκινητικά παιχνίδια με αποκριάτικα έθιμα, περιβαλλοντικό πρόγραμμα  από το πολιτιστικό κέντρο «Βαφειοχωρίου»,  παράσταση break-dance - φιλική συμμετοχή από 4μελή νεανική ομάδα του ΒLAZE MASTER JAM INTERNATIONAL - εικαστικό δρώμενο με αποκριάτικες κατασκευές από το δημιουργικό εργαστήρι «Τα μανταλάκια», face-painting και ξυλοπόδαροι, θα σκορπίζουν κέφι στους μικρούς μας φίλους.

Με την ευγενική συνεργασία του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

Είσοδος ελεύθερη.

..........................................................................................................................................

 

   
     
                         
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
 
  © ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, 2008-2016
Ελ